Your Email Error message here!

Your Passwords Hide Error message here!

Forgot your password?

Your Username Error message here!

Your Email Error message here!

Your Passwords Hide Error message here!

Lost your password? Please enter your email address.
You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close

Om os

2 2015316173224

 

WERNER & LARSEN er Bornholms førende designforretning med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du to etager fyldt med et inspirerende og varieret udvalg af nye og klassiske varer inden for møbler, belysning og brugskunst. Alt dette er selv håndplukket af Martin Larsen og Kristine Werner, der elsker godt design, og hele tiden sørger for at finde nye og spændende varer, som du kan få glæde af i dit hjem.

 

Bag WERNER & LARSEN står Martin Larsen og Kristine Werner. De er kollegaer, sparringspartnere og så er de mand og kone.

 

WERNERLARSEN DESIGN åbnede i juni 2008 i Gågaden i Rønne. Dengang var butikken blot 85m2 stor, men selvfølgelig fyldt med masser af design. Forretningen fik dog ret hurtigt succes og allerede året efter voksede den til det tredobbelte. Forretningen flyttede lokale til større og mere lyse lokaler i Snellemark, fortsat beliggende i Rønne. Det gav Martin og Kristine muligheden for at vise endnu flere skønne ting.

 

I 2015 er forretningens navn blevet ændret til WERNER & LARSEN, og i forlængelse af forretningen, har Martin og Kristine også besluttet at udvide med deres første webshop.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 56 95 03 00 mellem kl.10.00-18.00 eller på mail: info@wernerlarsen.dk, som vi naturligvis besvarer hurtigst muligt i hverdagene.

 

 

HVEM ER VI?

  • Martin Larsen

    INDEHAVER

  • Kristine Werner

    INDEHAVER

  • Katrine Nielsen Enni

    ELEV