Om os

WERNER & LARSEN er en bornholmsk designforretning med hovedvægt på dansk og skandinavisk design. Her finder du to etager fyldt med et inspirerende og varieret udvalg af nye og klassiske varer indenfor møbler, belysning, beklædning og brugskunst. Alt dette er selv håndplukket af Martin Larsen og Kristine Werner, der elsker godt design, og hele tiden sørger for at finde nye og spændende varer, som du kan få glæde af i dit hjem.

Bag WERNER & LARSEN står Martin Larsen og Kristine Werner. De er kollegaer, sparringspartnere og så er de mand og kone.

WERNERLARSEN DESIGN åbnede i juni 2008 i Gågaden i Rønne. Dengang var forretningen blot 85m2 stor, men selvfølgelig fyldt med masser af design. Forretningen fik dog ret hurtigt succes og allerede året efter voksede den til det tredobbelte. Forretningen flyttede lokale til større og mere lyse lokaler i Snellemark, fortsat beliggende i Rønne. Det gav Martin og Kristine muligheden for at vise endnu flere skønne ting.

I 2015 er forretningens navn blevet ændret til WERNER & LARSEN, og i forlængelse af forretningen, har Martin og Kristine også besluttet at udvide med deres første webshop.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 56 95 03 00 mellem kl.10.00-17.30 eller på mail: info@wernerlarsen.dk som vi naturligvis besvarer hurtigst muligt i hverdagene.