• PH 2/2 LUNA BORDLAMPE

  PH 2/2 Luna Limited Edition bordlampen med det karakteristiske buede stel og de tre mundblæste opalglasskærme er udformet i et underspillet, raffineret design. Foden, stellet og fatningen er fremstillet af ubehandlet børstet messing og vil derfor patinere flot over tid og give lampen en unik karakter. Tilgængelig fra 1. oktober til 31. december 2023.

 • PANTHELLA 250 PORTABLE

  Panthella er i dag anerkendt som et af Pantons vigtigste designikoner med sin genkendelige organiske form. Den øverste skærm retter det exceptionelle blændfri lys nedad, så det reflekteres af den trompetformede fod. Panthella 250 Portable lampen er en bærbar version af den populære Panthella bordlampe med en skærm med en diameter på 250mm.

 • PH 3/2 BORD

  PH 3/2 består af en overskærm på ca. 35 cm med med underskærme. Disse såkaldt skæve modeller blev introduceret, da man ønskede at hænge pendlerne lavere.Systemet blev dog også brugt ved, gulv-, bord-og væglamper. PH 3/2 gulvlampe blev i sin nuværende form introduceret i 2002.

 • VL 56 PENDEL

  Den kendte funktionalistiske arkitekt Vilhelm Lauritzen designede VL 56 pendlen til Folkets Hus på Vesterbro i København. VL 56 pendlen er en af de lamper, Vilhelm Lauritzen designede til Vega, og den dag i dag hænger den over baren med træpaneler, ved siden af koncertsalen. Både krom- og messingvarianterne blev genlanceret i 2023 med små justeringer og forbedringer.

 • PH 5

  Poul Henningsen udviklede PH 5 i 1958 som en reaktion på de konstante ændringer i lyskildernes form, som producenterne indførte, og han navngav den efter størrelsen på pendlens hovedskærm, som er 50 cm i diameter. I 2020 blev sortimentet udvidet med monokrome varianter i sort, hvid og ultrablå.

 • VL45 RADIOHUSPENDEL

  Den blev oprindeligt designet i slutningen af 1940'erne af Vilhelm Lauritzen i samarbejde med Louis Poulsen i anledning af opførelsen af DR's Radiohus i København. Pendlen er i det originale design og har et stel af messing og en skærm, der består af tre lag mundblæst glas. De inderste og yderste lag er lavet af transparent blankt glas, mens det mellemliggende lag består af hvidt glas.

 • AJ GULV

  AJ lampen, der oprindeligt blev designet til SAS Royal Hotel i København i 1957, er blandt Arne Jacobsens mest betydningsfulde designikoner. AJ gulvlampen har et ikonisk, grafisk udtryk, der spiller flot sammen med Jacobsens designstil og står i kontrast til rundingen på nogle af møblerne på SAS Royal Hotel. Lampens tidløse design sikrer, at den passer ind i enhver indretning, og gennem årene er farvepaletterne tilpasset moderne indretningstrends.

 • PANTHELLA GULV

  Designeren og arkitekten Verner Panton (1926-1998) skabte Panthella sammen med Louis Poulsen i 1971. Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Uden at gå på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten fortsatte den verdenskendte danske designer med at udvikle nye materialer til de farverige og fascinerende rum, han skabte med sit fascinerede design.

 • YUH GULV

  Den dansk-italienske designerduo GamFratesi designede Yuh for Louis Poulsen i 2017. Lampen blev oprindeligt lanceret i sort og hvid, men er senere blevet udvidet med varianter i messing og marmor. Et af lampens vigtigste karakteristika er, at den er personlig. Lyset er fleksibelt, og lampen optager kun lidt plads. Den kan roteres, hæves og sænkes, og den oplyser det ønskede område med et meget stemningsfuldt lys. Skærmens form er geometrisk bestemt ud fra den bevægelse, den foretager på standeren.

 • VL RINGKRONE VÆG

  VL Ring Crown-familien har sine rødder i en lampe designet af arkitekt Vilhelm Lauritzen til DR's gamle radiohus i København i 1940'erne. Væg- og pendelvarianterne med deres karakteristiske organiske form passede perfekt til Radiohuset. VL Ring Crown blev relanceret i 2019 i en version, der er tro mod de originale materialer og det originale design. Den nye version er fremstillet af ubehandlet, poleret messing og leveres med tre, fem eller syv skærme i blankt, hvidt, mundblæst, opalt trelagsglas.

 • FLINDT VÆG

  Flindt Wall lysarmaturet er en del af Flindt serien, som tilfører exceptionel belysning og dristigt, skulpturelt design indenfor eller udenfor. Flindt Wall er baseret på samme udskårne design som pullerterne og viderefører det elegante designsprog i en perfekt cirkelform. Flindt Wall udmærker sig ved at have en lysudgang i toppen, der udsender lys ned langs forsiden af armaturet og skaber en diskret, lysende ring af reflekteret lys på overgangen mellem de indadbuede og udadbuede former. Den ovale form løftes af monteringsoverfladen, hvilket giver lysarmaturet et svævende udseende.

 • AJ VÆG

  AJ lampen, der oprindeligt blev designet til SAS Royal Hotel i København i 1957, er blandt Arne Jacobsens mest betydningsfulde designikoner. Væglampen sad i rækker i hotellobbyen, hvilket gav en smuk belysning og et elegant touch. AJ væglampen har et ikonisk, grafisk udtryk, der passer smukt til Jacobsens designstil og står i kontrast til rundingen på nogle af møblerne på SAS Royal Hotel. Lampens tidløse design sikrer, at den passer ind i enhver indretning, og gennem årene er farvepaletterne tilpasset moderne indretningstrends.